Firme de constructii si meseriasi

Persoane Juridice / Meseriasi & Firme

Inscrierea pe Insantier.com este gratuita si foarte simpla. Aveti nevoie de o adresa email si o parola ca sa creati un cont de MESERIASI.

Pe Insantier.com gasesti santiere sau lucrari postate de catre peroane juridice sau fizice. Pentru a aplica sau a contacta un potential client trebuie sa aveti un cont de utilizator pentru persoane juridice. Fiecare lucrare este postata online direct de catre potentialul client sau de catre Insantier.com. Pentru a intra in contact cu un client nu va ramane de facut decat sa aplicati pentru lucrarea dorita dand click pe butonul albastru ” Aplica Acum ” sau prin formularul de contact alaturat.

O companie poate avea multiple avantaje atunci cand se inscrie pe un site specializat in lucrari. De la discutii cu potentiali clienti si pana la diferite parteneriate cu alte firme, pe Insantier.com obtii diverse beneficii, lucrari sau clienti noi. Deasemenea, imaginea unei companii de incredere se realizeaza in timp si pe astfel de portaluri unde potentiali clienti isi pot exprima liber parerea despre experienta avuta cu dvs.

Abonamentele pe Insantier.com sunt disponibile in contul de utilizator si ofera posibilitatea oricarei firme sa evolueze an de an. Din 10 firme inscrise, 8.5% arata disponibilitatea de a fii prezenti pe acest site si de a evolua impreuna. 

Un concept inovant!

Pentru persoane fizice

Crearea unui cont de ANGAJATOR este gratuita. Pentru asta va trebuie o adresa email valida si o parola.

Postarea unei lucrari este gratuita si o puteti realiza direct din contul de utilizator. Trebuie doar sa completati toate casutele sau rubricile obligatorii.

In calitatea dvs de persoana fizica aveti diferite avantaje. Prin intermediul acestui portal veti intra in contact cu firme, companii sau meseriasi de care aveti nevoie. Puteti obtine mai multe devize de lucrari fara obligatii.

Pentru persoanele fizice nu exista abonament. Postarea unei lucrari cu solicitare de ofertare este gratuita!

Obtine oferte de pret de la firme de constructii si meseriasi din romania sau aproape de tine

DASHBOARD UTILIZATOR

Un panou de administrare simplu si bogat in continut. Aici puteti controla santierele, anunturile, discutiile sau ofertele de preturi propuse. Puteti intra in contact cu o companie sau cu un client.

Controleaza Job-urile Propuse

Ai la dispozitie toate anunturile cu lucrarile tale postate online si vizibile doar meseriasilor sau firmelor inscrise cu un cont pro pe acest site.

De fiecare data cand un meseriasi sau o firma raspunde unui anunt de santier, primesti o notificare de culoare galbena.

Poti raspunde unei firme prin mesaje scrise, whatsapp sau email daca compania este inscrisa ca membru pro pe acest portal. Deasemenea puteti avea si dicutii telefonice daca sunteti interesat(a) de serviciile sale.

Aveti posibilitatea sa negociati cu o firma sau un meseriasi pentru lucrarea dvs, sa vedeti si alte lucrari executate de catre acesta sau sa ne solicitati discutii de intermediere santier intre dvs si firma aleasa.

Controleaza Santierele Online

Alege un santier sau un potential client, proiect sau intentie de a construii sau renova si intra in contact cu acesta. Propunei serviciile tale de meseriasi sau firma si ofera devize online.

Puteti discuta pe email, online, whatsapp sau telefonic daca potentialul client va da acceptul. 

In functie de abonamentul dvs, puteti contacta potentiali clienti din toata tara. Stabiliti criterii de contactare sau o strategie serioasa de abordare.

Aveti posibilitatea sa negociati cu un potential client pentru lucrarea sa, sa intrati in posesia de planuri, proiecte sau indicatiile clientului sau sa stabiliti un tip de contract de executie.

Ce este un site de santiere online?

Un site de șantiere online este o platformă digitală care facilitează interacțiunea și colaborarea între diferite părți implicate în industria construcțiilor și în domeniul lucrărilor de construcții. Această platformă poate servi drept loc virtual unde antreprenorii, subcontractanții, furnizorii și alți profesioniști din domeniul construcțiilor pot să-și găsească și să-și gestioneze proiectele, să colaboreze și să comunice eficient.

Funcționalitățile unui site de șantiere online pot varia, dar în general, acestea includ:

  1. Listare de proiecte: Antreprenorii sau dezvoltatorii pot posta proiecte și cereri de oferte, iar subcontractanții pot căuta și răspunde la aceste solicitări.
  2. Portofolii și evaluări: Profesioniștii din domeniul construcțiilor pot încărca portofolii ale proiectelor anterioare, iar clienții pot lăsa evaluări și recenzii pentru a evidenția calitatea și fiabilitatea serviciilor acestora.
  3. Licitații online: Antreprenorii pot organiza licitații pentru diferite părți ale proiectului lor, iar subcontractanții pot licita pentru a obține aceste contracte.
  4. Gestionare documente: Posibilitatea de a încărca și partaja documente importante precum planuri, specificații, licențe și altele.
  5. Comunicare: Un sistem de mesagerie sau discuții pentru a permite comunicarea directă între diferitele părți implicate în proiect.
  6. Calendar și programare: Un instrument pentru a gestiona și urmări programările, termenele limită și alte evenimente importante legate de proiect.
  7. Instrumente de gestionare a proiectului: Unelte pentru monitorizarea progresului proiectului, gestionarea bugetului, urmărirea costurilor și a altor aspecte legate de managementul proiectului.
  8. Platformă de plată: Posibilitatea de a efectua plăți pentru serviciile prestate sau pentru materialele furnizate direct prin platformă.

Un astfel de site facilitează colaborarea și eficientizează procesele în industria construcțiilor, aducând beneficii de transparentizare, accesibilitate și interconectivitate. Este important de menționat că există mai multe astfel de platforme, iar caracteristicile specifice pot varia în funcție de furnizor și de tipul de proiecte pentru care sunt concepute.

Cauti un santier sau un client?

Cauti o lucrare sau un potential client? Ai nevoie de o firma de constructii sau de un meseriasi? Inscrie-te pe Insantier.com si aplica online!